آموزش نکات فنی

ما در این قسمت قصد داریم اشاره ای داشته باشیم به نحوه صحیح نگهداری و کار با ورقهای MDF و نئوپان،از اینرو امیدواریم که نکات قید شده شما عزیزان را در نگهداری هر چه بهتر از ورقهای ذکر شده یاری نماید.

1- شرایط صحیح محیطی انبار:

  • محل انبار می بایستی مسقف باشد، بدین معنی که مکانی که جهت نگه داری ورقهای MDF و نئوپان در نظر گرفته می شود حتما می بایستی سرپوشیده باشد.
  • به علت حساسیت زیاد ورقهای MDF و نئوپان در مقابل رطوبت و آب زدگی، شرایط محیطی انبار باید طوری طراحی شود که این ورقها به دور از رطوبت و آب نگه داری شوند.این مورد برای مشتریان عزیز در شمال و جنوب کشور که رطوبت هوا بالاتر از نقاط دیگر کشور است بیشتر حائز اهمیت می باشد.
  •  تابش مستقیم نور خورشید  باعث بالا رفتن حرارت در بدنه ورق شده و باعث تاب برداشتن آن می شود از اینرو پیشنهاد می شود حتی الامکان ورقهای مورد نظر را به دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری کنید.
  • محل انبار می بایستی در مقابل آتش سوزی و مواردی از این قبیل کاملا ایمن باشد، این موارد عبارتند از:
1-نصب کپسول های آتش نشانی در محل های مورد نیاز
2- چکاپ کامل سیم کشی های برق
3- نصب تابلوهای کشیدن سیگار ممنوع
4- رعایت فاصله های مجاز بین پالت ها و پالت ها با دیواره ها جهت تردد
5- اخذ بیمه نامه های مورد نیاز

2- نحوه صحیح انبارش:

در این قسمت اشاره ای داریم به نحوه صحیح قراردادن ورقهای MDF و نئوپان در انبار و یا قفسه جهت نمایش به مشتریان عزیز، شایان ذکر است این نکته به علت جلوگیری از قوس برداشتن (تاب دار شدن) بسیار حائز اهمیت می باشد، لذا از شما مشتریان محترم تقاضا می شود موارد ذکر شده در این قسمت را جدی گرفته و در دستور کار خود قرار دهید.

1- نحوه قرار دادن پالت ها بروی زمین

  • سطحی را که جهت قرار دادن پالت ها در نظر می گیرید کاملا مسطح، صاف و بدون شیب باشد.
  • قبل از قرار دادن پالت اول بروی زمین حداقل تعداد 5 عدد چوب چهار تراش به ابعاد 8*8 در فاصله های منظم بروی زمین گذاشته و بعد اقدام به قرار دادن پالت اول می کنیم، توجه داشته باشید اگر تعداد چوبهای چهارتراش کمتر از 5 عدد شود امکان قوس برداشتن ورقها بسیار زیاد است.
  •  در مرحله بعد قرار دادن پالت دوم یا باید به صورت همان کف صورت گیرد یعنی قراردادن 5 عدد چوب چهار تراش و بعد استقرار پالت دوم و یا بهتر است شما پالت دوم را به اندازه 20 سانتیمتر از لبه پالت پایین فاصله گرفته و روی آن قرار دهید (از لبه کنار) که بعدا جهت برداشتن آن شاخ لیفتر در این قسمت 20 سانتیمتر قرار گرفته، پالت را بلند می نماید و با قرار دادن 2 تکه چوب بین پالت ها این اجازه به لیفتر داده می شود که پالت رویی را برداشته و یا جابجا نماید، لازم به ذکر است این روش به علت تماس کامل دو سطح پالت بسیار مفید بوده و از آسیب رسیدن به ورقها جلوگیری می نماید.

2- نحوه صحیح قرار دادن ورقها داخل قفسه

بهترین حالت جهت چیدمان ورق داخل قفسه به گونه ای می باشد که تمامی شرایط زیر در آن لحاظ گردد:
  • ورق با شیب بسیار ملایم بروی یک سطح کاملا صاف تکیه داده شود.
  • سحطی که ورقها به آن تکیه داده می شود به گونه ای طراحی شود که کل سطح پشت ورق را پوشش دهد این امر باعث می شود که از تاب دار شدن و قوس برداشتن ورق جلوگیری شود.
  • جهت جلوگیری از خراب شدن لبه پایینی ورقها که بروی زمین قرار می گیرد توصیه می شود از یک پوشش نرم بر روی زمین مثل پلاستیک فشرده استفاده شود.
  • توصیه می شود جهت اجرای قفسه از اسکلت آهنی با شرایط ایمن استفاده شود.
  • فضایی مناسب جهت ورق زدن و یا در آوردن ورقها از قفسه در جلو و کنار ورقها در نظر گرفته شود زیرا کشیدن ورقها بروی یکدیگر باعث خش خوردگی آنها می گردد.